Jarne Croonen

Description

Contactgegevens: Zie klikspaan

Totem: Doorspeelse otter

OTTER: Deze meesterlijke zwemmer en duiker heeft goed ontwikkelde zintuigen. Een Otter is moedig, vrolijk, sterk en intelligent. In het algemeen is hij niet kieskeurig. De Otter is goedaardig. Deze behendige zwerver kan zich goed camoufleren.

DOORSPEELS: Doorspeelse komt van doorzetter en speels. Met je speels enthousiasme weet je iedereen te amuseren.Het heeft zowel een motiverend als een activerend effect wat het groepsgevoel bevordert. Hoewel er wel eens iets nadelig voor jou kan gebeuren, blijk je je optimistme zonder moeite te behouden.Je laat je niet gemakkelijk door iets of iemand afleiden of tegenhouden. Dit zorgt ervoor dat je niet afhaakt waar ja aan begonnen bent.


Een interview met Jarne:

 • Hoelang zit je al op de scouts?: 17 jaar (12 jaar lid en al 5 jaar leiding)
 • De tofste tak waar je ooit leiding aan gaf?: Jong-givers
 • Je favoriete spel?: Als leiding vind ik spelletjes waar de leden grappige opdrachten moeten uitvoeren het tofste. Als lid kon ik me altijd met elk spel uitermate amuseren, maar hoe meer doordacht en met meer vuur de spellen waren, hoe leuker.
 • Het grappigste/spannendste dat je op de scouts al hebt meegemaakt?:
  • Het spannendste moment is toen ik en Kaat als enige 2 nog over bleven op het Hunger Games spel op ons giverkamp. Het was een spel dat zo zot ineen gestoken zat 😮 Het was donker en alle afvallers en de leiding waren in spanning aan het afwachten wie zou winnen. Kaat en ik zaten beiden in het bos en moesten elkaar met een zwaardje ‘neersteken’. Jammer genoeg is Kaat wel gewonnen en daar plaagt ze me nog steeds mee :p
  • Ik heb al zoveel grappige en fantastische momenten meegemaakt op deze scouts. Gaande van kapoen tot leiding. Wij doen denk ik niets anders dan lachen! Wat steeds ook grappig is om te zien als leiding is hoe jezelf en je medeleiding mee superhard opgaat in de spelletjes. Het team waardat je bijzit bij bijvoorbeeld Stratego moet en zal winnen!
 • Wat is het lekkerste dat je ooit op kamp hebt gegeten?: Pap!!!
 • Op wie van de andere leiding heb je een stiekeme crush?: Mijn mede groepsleiding x
 • Heb je broers of zussen op de scouts?: Ik heb 3 zussen. We hebben alle 4 op onze scouts gezeten, maar ik ben de enige die nu nog actief leiding is. Ons Jip is wel nog bij groepX en zal je ook nog vaak zien helpen op evenementen.
 • Jouw levensmotto?: Het jaarthema van een paar jaar geleden natuurlijk!: Scouting? Gewoon doen!