Spaghettidag 2023

0 0
days
0 0
hours
0 0
minutes
0 0
seconds
Ook deze keer zorgen wij ervoor dat je alvast één zondag in het jaar niet moet koken en kan genieten van onze heerlijke spaghetti op onze jaarlijkse spaghettidag! Zoals vorige jaren organiseren we onze spaghettidag in het lokaal. Hier kent iedereen de weg naartoe en de kinderen kunnen volop spelen op bekend terrein.
Wat kan je eten?
  • Spaghetti bolognaise
  • Spaghetti carbonara
  • Spaghetti vegetarisch
  • Lekkere dessertjes
Bij onze overheerlijke verse spaghetti kunnen jullie natuurlijk ook genieten van lekkere wijnen of een goei frisse pint. Er is natuurlijk ook een lekker waterke of een frisdrankske.
Neem ook zeker wat extra centjes mee want we zullen weer een tombola voorzien met schitterende prijzen!
We verwelkomen jullie graag samen met de hele familie, al je vrienden, buren… We voorzien voor na het eten ook een plaats waar je lekker nog even kan zitten en gezellig nog eentje kan drinken met je gezelschap.
Als u graag een late lunch hebt of een vervroegd avondmaal verkiest, raden we u zeker aan om tussen 14u en 16u30 te komen. We weten uit ervaring dat het tijdens de andere uren vaak wat drukker kan zijn en we hierdoor de bezetting wat willen spreiden. Zo hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn. U een gezellige zondagnamiddag aanbieden, terwijl wij een extra zakcent voor de afbetaling van ons nieuwe lokaal verdienen, dat lijkt ons de perfecte combinatie. Hopelijk voor u ook?!
! Let op, zaterdag 25 februari is het voor geen enkele tak vergadering. Als je de leiding niet kan missen is komen zeker de boodschap!
Tot dan!
Groetjes,
de leidingsploeg

Leave your thought

Aankomende evenementen

Afgelopen evenementen