Expo Weekend 2019

++++++++ EXPO WEEKEND 2019 ++++++++
Sinds vorig jaar zijn we van start gegaan met een nieuwe concept ‘Expo Weekend’. Een weekend gevuld met goede muziek, geweldige sfeer en heel lekker eten. Ook dit jaar zijn we er weer met 2 dagen vol plezier!

 

+++ ZATERDAG 14 SEPTEMBER +++
— SOUNDCLASH —

Op zaterdag 14 september organiseren we gratis optredens. Iedereen is welkom vanaf 15u en om 16u start de eerste band.

Live muziek en drankjes in een gezellige setting. Meer hebben we niet nodig om er een gezellige avond van te maken met vrienden.

 

+++ ZONDAG 15 SEPTEMBER +++
— EXPO MALPERTUSA —

Op zondag 16 september nodigen we u, uw familie en vrienden graag uit op Expo Malpertusa. Zoals elk jaar kan u frietjes met stoofvlees, curryworst of groenteburger komen eten tegen democratische prijzen (& inclusief gratis salad bar).
Er zal een springkasteel zijn voor de kleinsten.

Eten kan van 12h- 19h.
Daarna mag u gerust nog even blijven zitten voor een gezellig babbeltje met de vrienden en familie bij een drankje.

NIEUW:
Vorig jaar had groep x de wedstrijd R.A.C.E. georganiseerd voor volwassenen. Dit was een groot succes en was een spektakel zowel voor de deelnemers als voor de omstaanders die meekeken.

Dit jaar hebben we besloten om nog eens iets te organiseren voor de kinderen. We voorzien verschillende standen waar de kinderen spelletjes kunnen spelen. Na elke spel krijg je dan een stempel op je stempelkaart en als die vol is, kan je een prijs uitkiezen.

Aarzel dus niet en zet deze data alvast in uw agenda.
Nodig gerust al uw vrienden en familie uit voor dit gezellige weekend.

Tot dan

Leave your thought

Afgelopen evenementen