Bar Expo 2020

Zoals jaarlijks organiseren wij ook dit jaar onze Expo. Het zal uiteraard anders zijn dan anders. Zaterdag kan u iets komen drinken in onze zomerbar EN komen genieten van een lekker bakje friet met stoofvlees. Zonder saladbar dit jaar, maar dat zorgt er gewoon voor dat je des te meer frietjes kan eten. Zondag is onze zomerbar ook geopend en kan u ook een bakje friet met stoofvlees komen eten (op is op)!

Beide dagen gelden uiteraard strenge regels. Het zal er dus helemaal anders uitzien dan andere jaren. Net zoals wanneer u naar een ander cafe zou gaan, moeten kinderen +12 jaar aan tafel blijven zitten. Er is geen spel voor de leden. Alle drank wordt geserveerd aan tafel door de leiding, die een mondmasker zal dragen en de handen regelmatig ontsmet. Er wordt nauw op toegezien dat iedereen een uitgetekend circulatieplan volgt. De tafels staan ruim uit elkaar. U kan dus gerust zijn en veilig iets komen nuttigen.

Ondanks deze maatregelen belooft het een tof weekend te worden! We zien elkaar namelijk allemaal voor de eerste keer terug, joepie!!

SPECIALS
– De nieuwe leiding wordt bekend gemaakt!!!!!!!
– Er worden zondag om 14u 20 loten van 250 euro getrokken van gulle personen die ons hielpen bij de bouw. Benieuwd of jouw lot wordt getrokken? Kom zeker langs!

We hopen jullie in massale opkomst te mogen verwelkomen, beide dagen vanaf 12u. Wel vragen we om niet allemaal om de drukke uren te komen eten, dan zullen we veel mensen moeten wegsturen door beperkte plaatsen.

Groetjes en we hopen jullie dan te zien!
Expo comité

Leave your thought

Aankomende evenementen

Afgelopen evenementen