Inschrijvingsformulier huidige leden of familie van scoutslid
U kan enkel betalen per overschrijving op het nummer: BE98 4132 1636 2193 met vermelding “naam, voornaam, geboortedatum”.

Het lidgeld bedraagt dit jaar €39 voor elk lid dat zich bij onze scoutsgroep aansluit. Van dit bedrag gaat €32 rechtstreeks naar Scouts en Gidsen Vlaanderen. Zo is uw kind verzekerd en aangesloten bij deze overkoepelende beweging die ondertussen al meer dan 75.000 leden telt. De resterende €7 euro gaat naar onze scoutskas. Wij financieren hiermee de jaarkentekens, onze eigen scoutkentekens en de aankoop van spel- en knutselmateriaal.

Men zegt vaak dat scouting een goedkope hobby is. Toch kan dit een serieuze hap uit uw budget betekenen (bv. als u 4 in te schrijven kinderen hebt). Dit mag echter geen reden zijn om niet bij de scouts te komen! Voor gezinnen die het financieel iets moeilijker hebben, bestaat er namelijk een fonds dat een groot deel van oa. uw inschrijvingsgeld terugbetaald. Als u van dit fonds gebruik wenst te maken kan u best contact opnemen met groepsleider Max Basstanie, samen met u zal hij dan proberen om tot een zo goed mogelijke overeenkomst te komen, waar beide partijen beter zullen uitkomen.