Eileen Van Gils

Description

Adres: De Zaatweg 24/1 
2200 Herentals
Email: eileenvangils96@gmail.com
Telefoonnummer: +32 486 46 07 23

Totem: Jellybeanroze felle barasingha

BARASINGHA: Hoogbegaafd, opgewekt, voorzichtig, toegewijd
Zoals alle hertsoorten is ook de barasingha een hoogbegaafd dier, verstandig en voorzichtig. Ze voelen zich goed in beperkt gezelschap maar mijden grote groepen. Het is een behendig en levendig dier dat met de meeste verwante dieren in vrede leeft. Hij blijft steeds opgewekt, hoewel soms wat rusteloos. Staat bekend als een opofferingsgezind en trouw dier met een volhardend karakter, maar kan indien nodig op een genomen beslissing terugkomen.

FELLE: Je bent actief en je kan vaak onvoorspelbaar uit de hoek komen. Je bent rechtuit en soms wat prikkelbaar. Je verstandige ideeën komen vaak goed van pas. Door je mondigheid kan je steeds je zegje doen en neem je je plaats in in de groep. Je bent soms wat ijdel, maar je bent een sprankelende verschijning.

JELLYBEANROZE: Je bent zoet, fris en fruitig. Net als een jellybean ben je soepel en kneedbaar, je past je snel en makkelijk aan. Een roze jellybean springt eruit en valt op in de hele snoepzak. Een jellybean heb je in alle kleuren, zoals jij getalenteerd bent op vele verschillende vlakken.