Inschrijven

U kan enkel betalen per overschrijving op het nummer: BE98 4132 1636 2193 met vermelding “naam, voornaam, geboortedatum”.

Het lidgeld bedraagt dit jaar €39 voor elk lid dat zich bij onze scoutsgroep aansluit. Van dit bedrag gaat €32 rechtstreeks naar Scouts en Gidsen Vlaanderen. Zo is uw kind verzekerd en aangesloten bij deze overkoepelende beweging die ondertussen al meer dan 75.000 leden telt. De resterende €7 euro gaat naar onze scoutskas. Wij financieren hiermee de jaarkentekens, onze eigen scoutkentekens en de aankoop van spel- en knutselmateriaal.

Men zegt vaak dat scouting een goedkope hobby is. Toch kan dit een serieuze hap uit uw budget betekenen (bv. als u 4 in te schrijven kinderen hebt). Dit mag echter geen reden zijn om niet bij de scouts te komen! Voor gezinnen die het financieel iets moeilijker hebben, bestaat er namelijk een fonds dat een groot deel van oa. uw inschrijvingsgeld terugbetaald. Als u van dit fonds gebruik wenst te maken kan u best contact opnemen met groepsleidster Lore Malcorps samen met u zal zij dan proberen om tot een zo goed mogelijke overeenkomst te komen, waar beide partijen beter zullen uitkomen

Beste sympathisanten wegens te groot succes zijn de inschrijvingen voor de wouter en 2e jaars kapoenen takken afgesloten, de takken zijn te groot geworden en we willen een veilige werking voorop stellen. Bedankt voor uw begrip. Voor nieuwe 1e jaars kapoenen (geboortejaar 2012) aanvaarden we nog wel nieuwe leden, let op plaatsen zijn wel beperkt. Ook voor nieuwe leden met geboortejaar 2012 met broers of zussen op de scouts of als het kinderen zijn van oud-leiding mogen ze vroeger inschrijven, dit is de laatste week van augustus. DIT DIENT VERMELD TE WORDEN. Voor de jongiver- en givertak blijven inschrijvingen heel het jaar open.